Cu puțin timp în urmă, directorul Direcției Județene de Transport, Administrare Drumuri Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, ing. Marius Olteanu, ne spunea că așteaptă dotări noi pentru direcția pe care o conduce.

Iată că acest lucru s-a întâmplat, de curând, când Direcția de Transport a fost dotată, așa cum preciza Marius Olteanu, cu sprijinul Consiliului Județean, cu trei utilaje noi, atât de necesare pentru lucrările care se efectuează în județ.

„Mulțumim domnului Președinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, pentru susținere! Direcția Județeană de Transport, Administrare Drumuri Județene și Control Trafic Giurgiu a fost dotată cu un finisor de asflat, un compactor de asfalt și o sonetă de bătut stâlpi pentru susținere parapeți. Aceste utilaje noi ne sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de întreținere periodică pe timp de vară, pe drumurile județene. Aceste utilaje au fost achiziționate cu fonduri europene, în cadrul proiectului TEN-ROBG418”, ne-a mai precizat directorul DJTADJCT Giurgiu, ing. Marius Olteanu.