“Primăria municipiului Giurgiu și cetățenii din străzile DOICEȘTI, CAMEI, Dr. DIGULUI, intr. SLOBOZIEI, intr. PAJUREI, COCORULUI, CĂTUNULUI, Dr. STĂNEȘTIULUI și ANCOREI multumesc Firmei Kirlic (parte a Grupului GECOR) pentru modul exemplar de finalizare a lucrărilor de asfaltare până la 31 decembrie 2018.
Felicitările se pot transmite la tel. 0734 558 888 sau 0724 558 851, pe pagina de facebook gecorprodconstruct sau direct la sediul din Călugareni.
La mulți ani și la cât mai multe lucrări câștigate pe PNDL 2.

Astfel sună mesajul de pe bannerele montate de Primăria municipiului pe mai multe străzi aflate în Zona I și care arată, acum, ca după bombardamente. De altfel, primarul municipiului, Nicolae Barbu, anunțase, mai în glumă, mai în serios, că va proceda la acest mod de a-i informa pe locuitorii de pe străzile respective cine se face, de fapt, vinovat de noroaiele care domină în zona amintită.

„Vom monta bannere, pe care vom trece inclusiv datele de contact ale celor care, fără pic de rușine, au tergiversat lucrările până acum. M-am cam săturat să fiu luat la întrebări pentru chestiuni de care nu mă fac vinovat. În afara montării acestor panouri informative sau bannere, vom acționa inclusiv pe cale legală, adică vom lua în calcul rezilierea contractelor și tragerea la răspundere a celor vinovați. Este vorba despre Asocierea Sc Kirlic Group și Sc G&M Road Building Engineering, care nu au respectat graficele de execuție a lucrărilor, parte integrantă în procedura de achiziție, pentru străzile comunicate de Primărie pentru a fi realizate cu prioritate” preciza, la o recentă conferință de presă, primarul Nicolae Barbu.

(Jurnal)

N.R. – fotografii preluate de la colegul nostru, Ion Diaconescu (opiniagiurgiuveanului.ro)