UPDATE: Noi date în cazul accidentului grav, de aseară, la intrarea în satul COMASCA! Unul din tineri a decedat. Care este starea celorlalte victime…

0
1606

Așa cum vă anunțam anterior, un accident rutier extrem de grav, soldat cu decesul unuia dintre pasagerii autoturismului, s-a produs aseară (marți, 6 aprilie), în jurul orei 21:30, la intrarea în localitatea Comasca.

În autoturism se aflau patru persoane: doi băieți de 19 și respectiv de 17 ani, pe bancheta din față și două fete cu vârste în jurul a 17 ani, pe bancheta din spate.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, găsită conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD,  de la care a primit îngrijiri medicale  fiind transportată de urgență la spital.

Conform surse ISU, fata de 17 ani și celălalt băiat din autoturism  au fost găsiți inconștienți, fiind preluați de ambulanțele SAJ și transportați de urgență la spital.

Una dintre fete, în vârstă de 17 ani, este în comă, fiind internată la spitalul Budimex ( ”Marie Curie”) în comă,  în timp ce a doua se află în stare gravă,  la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală, cu picioarele puternic afectate de accident, după ce a pierdut mult sânge.

De precizat că cele două fete și băiatul decedat, ce se afla la volan, sunt din Braniștea.  posibil ca și al doilea băiat să fi murit, toți aveau vârste între 17 și 19 ani.

Cei patru ieșiseră la o plimbare cu mașina în zona Braniștea-Comasca. Se pare că aveau și ceva viteză, șoferul fiind  începător, cu permis obținut doar de două luni.

Cei doi băieți ocupau locurile din față ale autovehiculului. Sunt zvonuri. însă neconfirmate, că și  cel de-al doilea băiat ar fi în stare foarte gravă dacă nu cumva chiar  decedat.

Cele două fete se  aflau pe bancheta din spate. Cea în vârstă de 17 ani, încă elevă, este în comă, iar cealaltă, în vârstă de 18 ani, are ambele picioare rupte și a pierdut foarte mult sânge.

Rudele victimelor accidentului, după cum ne spuneau cadrele medicale cu care am discutat cât și locuitorii localității Braniștea sunt în stare de șoc.  Unul dintre băieți era singur la părinți în timp ce al doilea locuia cu familia în Municipiul Giurgiu, originar și el tot  din Braniștea.

(Jurnal)