UP DATE.  Moartea medicului ONISIM, certitudine sau un zvon cinic?

0
1178

Cu o oră în urmă primeam vestea morții unuia dintre cei mai titrați și iubiți medici din Spitalul județean de Urgență Giurgiu, dr. Florin Onisim.

Încercând să verificăm știrea din mai multe surse, nimeni nu a reușit să ne confirme sau să ne infirme cu exactitate această știre, deși cei mai mulți ne-au mărturisit că au aflat de această știre în urmă cu câteva zile.

 De precizat că rudele doctorului Onisim se află de mai multă vreme în Franța și că nimeni nu a reușit să obțină legătura cu medicul internat la o clinică din Austria, la rândul său bolnav de un cancer.  

Surse din cadrul Spitalului ne-au spus doar că medicul se află în concediu medical, că nu are prieteni printre salariații Spitalului care să ne  precizeze ceva despre el și că nici asistenta acestuia nu are mai multe informații despre starea de sănătate a medicului care  a tratat atâtea cazuri , fiind până acum câteva zile, singurul medic oncolog din județul Giurgiu.

Avem speranța ca totuși medicul Onisim este sănătos și că informația primită va rămâne doar un zvon cinic și nefericit …!

În continuare nu ne rămâne  decât să așteptăm și să încercăm în următoarele ore să luăm legătura cu apropiați ai medicului.

(Jurnal)