Unde se poate face grătar de Paște și de 1 Mai, la Giurgiu…

0
941

În conformitate cu prevederile Legii nr. 54/2012- Legea Picnicului, Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu cu ocazia sărbătorilor pascale şi zilei de 1 Mai, doreşte să informeze cetăţenii municipiului Giurgiu, că au obligaţia de a respecta mediul înconjurător şi de a face grătar doar în locurile special amenajate. Amenzile sunt cuprinse între 100 lei şi 5000 lei, în conformitate cu prevederile art. 5 şi art.7 din legea mai sus menţionată, în funcţie de gravitatea faptei (aruncarea deşeurilor în alte locuri decât cele amenajate, folosirea focului în alte locuri decât cele prevăzute de legislaţia în vigoare etc).

Pentru cei ce doresc a face grătar, îi îndrumăm spre singura zonă special amenajată de pe raza municipiului Giurgiu, pe Str. Chauncey Hardy, în incinta Centrului de Pregătire Fizică al Direcției Poliției Locale Giurgiu.

În acest spaţiu, nu se percepe nici o taxă, există grătare, apă curentă, toalete ecologice dar şi europubele pentru sortarea selectivă a deşeurilor.

Reamintim cetăţenilor pe această cale, faptul că sunt obligaţi să respecte legislaţia în vigoare cu privire la păstrarea curăţeniei şi salubrizarea locului în care se desfăşoară picnicul cât şi normele de convieţuire socială, reglementate de Legea 61/91, încălcarea acestor prevederi, sancţionându-se contravenţional.

Profitând de această ocazie, Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu urează cetăţenilor municipiului un Paşte Fericit !