Unde-a fost văzută prefecta Nina Crişu…?

0
879

După o absenţă din public de aproape două săptămâni, în care se pare că a fost în concediu de odihnă, fix în perioada în care la Prefectura Giurgiu descinsese corpul de control al Ministrului de Interne, Nina Crişu şi-a făcut, din nou, apariţia în public.

Este vorba despre o şedinţă ţinută în comuna Buturugeni, cu alţi cinci primari (al şaselea, Florin Nidelea, primarul comunei Clejani, a lipsit), şi cu şefii de post din mai multe localităţi.

Se pare că, la şedinţa amintită, Nina Crişu ar fi avut parte de un „şofer” special, actualul inspector-şef al Inspectoratului de poliţie al judeţului Giurgiu, Cătălin Ţone.

„Şedinţa trebuia să se ţină, iniţial, la Clejani, numai că domnul primar a anunţat faptul că l-a deranjat că şeful de post i-a fost schimbat, aducându-i-se şeful de post de la Ogrezeni, despre care se ştie că are unele probleme (n.r. – este vorba despre cazul violului unei fete de 15 ani, viol al cărui autor este fiul fostului şef de post din Ogrezeni)”, a declarat, în conferinţa de presă de vineri, 30 martie, preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton.

(Jurnal)