IMAGINI ȘOC! Marți seară, un TIR a încălecat parapetul din beton ce desparte cele două sensuri de mers ale șoselei Giurgiu – București!

0
2081

Astă seară (13 aprilie), în jurul orei 19.00, un Tir aparținând unei firme românești de transport a reușit ”performanța” de a se urca – pur și simplu – pe tronsonul din beton ce separă cele două sensuri de mers pe șoseaua rapidă Giurgiu – București, dinccolo de satul Remuș, foarte aproape de intersecția cu șoseaua ce duce spre comuna Frătești, zonă cunoscută sub numele de ”Bibița”.

FOTO: Șoferul mașinii, extrem de nedumerit și mâhnit de incident…

Întrebat cum a ajuns TIR-ul în acea poziție, administratorul firmei , aflat la locul incidentului, în așteptarea unei macarale care să reașeze mastodontul de metal pe partea carosabilă, ne spunea că totul s-a datorat lipsei de vizibilitate, separatorul de drum nefiind în niciun fel semnalizat.

Așa se face că șoferul nu a văzut capătul segmentului din beton ce separă cele două sensuri de drum și l-a încălecat fără posibilitatea de a mai redresa autovehiculul.

Imaginile pe care vi le oferim sunt, sperăm, destul de elocvente privind acest incident. Administratorul firmei ne mai declara că în mod normal, într-un stat civilizat, transportatorii ar putea să îi dea în judecată pe cei ce au în administrare șoseaua și nu au înzestrat cu semnale luminoase  acest segment din beton, extrem de periculos pentru orice conducător auto.

(jurnal)