Un tânăr şi-a văzut moartea cu ochii la Putineiu. Ce s-a întâmplat…

1
261

Un accident de circulaţie i-a pus pe jar pe pompierii şi pe ambulanţierii giurgiuveni astăzi, puţin după miezul zilei. accident-1-1

În comuna Putineiu, pe DJ 504, un autoturism marca Peugeot 306 s-a izbit, cel mai probabil din cauza vitezei, de un stâlp de electricitate, în urma impactului şoferul rămânând încarcerat. Mai mult, stâlpul de care s-a izbit autoturismul s-a prăbuşit peste maşină, îngreunând situaţia. 

Conducătorul auto, J.M., în vârstă de circa 27 de ani, a suferit o plagă la cap, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri. 

Conform informaţiilor primite de la ISU Giurgiu, la locul producerii evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare şi zece cadre ISU (un ofiţer şi nouă subofiţeri).

Vom reveni cu amănunte.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. In satul Vieru, pe raza comunei Putineiu sunt niste putoi d’astia tineri care gonesc cu masinile de parca ar fi la concurs. Vad ca nimeni nu-i mai vede si nimeni nu-i mai opreste. Mai nou au mai aparut si niste motociclisti care se cred la Moto GP. Zboara prin sat. Poate se trezeste si politia romana si ia niste masuri, ca atunci cand ii f… in gura zic ca ce au oamenii cu ei. Pai uite ce au, ca uite ce se intampla pe sosea in localitate de luni de zile si nu-i vedeti.