Un tânăr giurgiuven de 20 de ani a dispărut de acasă! El este căutat cu disperare de mama sa! Ultimul apel al băiatului a fost dintr-o localitate din Germania. Cine poate să dea alte amănunte să sune la…

0
966

 

Un anunț făcut pe facebook ne-a determinat ca la rânul nostru să informăm opinia publică asupra dispariției de acasă a unui tânăr giurgiuvean în vârstă de 20 de ani. 

Conform informației postate în mediul on line, tânărul este căutat cu disperare de mama lui care preciza că acesta ar fi sunat ultima dată  din Augsburg, o localitate din Germania.

În mesaj se mai menționează că tânărul avea ca destinație localitatea Finningen și că nu mai răspunde de duminică  la telefon  nefiind  activ pe nicio rețea socială.

‘Bună ziua va rog sa ma ajutați sunt mama băiatului din poza.  baiatul se numește Talaba Ionuț Alexandru menționez ca a dispărut in Germania în data de 24 duminica a dispărut nu a mai fost activ pe nici o rețea de socializare de duminica ora 18 .04 seara vă rog ajutați-mă dacă îl vedeți anunțați-mă la nr de telefon 0748837057 .

VA ROG, SUNT disperată, menționez ca l-am dat în urmărire la politie la ambasadă, baiatul are vârstă de 20 de ani! va rog fără jigniri și fără vorbe urîte .mulțumesc”  – mai scrie mama sa în mesaj, solicitând ca cei ce află ceva în plus despre Alexandru să o sune, dorind în același timp ca nimeni să nu facă  pe seama acestui caz  comentarii malițioase,

(Jurnal)