Un tânăr din Popești (județul Giurgiu), a intrat peste o bătrână căreia i-a luat o sumă de bani și o pereche de cercei din aur…

0
331

La data de 10 martie, după miezul nopții (ora 00:49), Poliția orașului Mihăilești a fost sesizată printr-un apel 112 de către un bărbat,  că în locuința bunicii sale a intrat o persoană necunoscută, cu un cuțit și i-a luat o sumă de bani.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au  stabilit faptul că, în data de 9 martie, la ora 23:30, un bărbat, având fața acoperită, ar fi spart geamul ușii de acces al locuinței femeii în vârstă de 87 de ani, din localitatea Popești ( județul Giurgiu) , pe care ar fi amenințat-o cu un cuțit, deposedând-o de 100 de lei și de cerceii din aur pe care îi purta la urechi.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, a fost identificată persoana  ca fiind un tânăr de 19 ani, din localitatea Popești, județul Giurgiu.

A doua zi, joi 10 martie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri 11 martie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

(Jurnal)