Un tânăr din comuna Ghimpați, județul Giurgiu a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind bănuit că ar fi sustras o sumă de bani dintr-o locuință.

La data de 16 august a.c., ora 16.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ghimpați au fost sesizați de către un bărbat din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuința sa și i-ar fi sustras suma de 5.000 de lei.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în interiorul locuinței pe un geam și ar fi sustras suma de 5.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un tânăr de 16 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 19 august a.c., tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, la data de 20 august a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile” – informează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)