Un tânăr de 17 ani, beat şi fără permis, implicat într-un accident rutier fără victime, în localitatea Uzunu

0
342

La data de 31 octombrie a.c., ora 17.05, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe D.J. 603, în localitatea Uzunu, județul Giurgiu a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, un minor, de 17 ani, din localitatea Stoenești, județul Giurgiu, a condus un autoturism, pe D.J. 603, provocând un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Fiind efectuate verificări în baza de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât minorul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,89 ml/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)