talharie Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 2.12, polițiștii Poliţiei Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat din comuna Frăteşti, județul Giurgiu, că în noaptea de 20/21 ianuarie, persoane necunoscute au intrat peste vecinul său N. I., un bărbat de 84 ani și i-au furat banii.

            Din primele cercetări polițiștii au stabilit că  persoana necunoscută ce pătrunsese în locuința lui N. I.,  l-au deposedat  pe acesta de o sumă de bani, prin violență.

Din investigațiile și cercetările efectuate ulterior de către polițiști a fost identificat și autorul. El este V. M., un tânăr de 19 ani, din comuna Pietroșani, județul Teleorman, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Frătești.

Tânărul este  îngrijitor de animale la o fermă din zonă . În noaptea de 20/21, în jurul orei 02.00, V.M.  a pătruns în locuinţa bătrânului,  și prin  violenţă i-a furat  aproximativ 30.000 lei! Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Tânărul a fost reținut 24 de ore, iar la data de 22.01.2017, Judecătoria Giurgiu a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

(Jurnal)