Un spărgător de apartamente din Giurgiu a fost prins și arestat! Unde vindea hoțul lucrurile furate…!

0
306

spargatori-de-case-prinsi-dupa-ce-au-provocat-un-accident-in-sectorul-4-18458076 Un tânăr de 26 ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv după ce a spart mai multe apartamente din municipiul Giurgiu.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Giurgiu, au probat activitatea infracțională a acestuia, pentru comiterea a trei furturi din locuințe, aflate pe raza municipiului Giurgiu.

Astfel tânărul în zilele de 23, 25. și 26, iunie 2017, a pătruns prin efracție în trei locuințe din Giurgiu și a sustras bunuri electronice și bani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile sustrase au fost vândute la Case de Amanet din București, o parte din acestea fiind recuperate și predate proprietarilor.

La data de 5 iulie, tânărul a fost reținut de polițiști, iar a doua zi  (6 iulie), a fost condus la Judecătoria Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, ocazie cu care s-a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu și s-a emis Mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 (Jurnal)