Un şofer fără carnet şi-a „parcat” maşina într-un copac

0
371

În această dimineaţă, în jurul orelor 10,30, un bărbat în vârstă de 42 de ani, O.R., din localitatea Budeni (comuna Comana), în timp ce îşi conducea autocamioneta dinspre Comana către Budeni, într-o curbă la stânga nu şi-a adaptat viteza şi s-a oprit direct într-un copac, aflat pe cealaltă parte a drumului. 

Din accident a rezultat rănirea – la prima vedere, uşoară, a conducătorului auto, care a şi fost, de altfel, transportat de către o ambulanţă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. 

„Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii giurgiuveni au constatat faptul că şoferul nu avea permis de conducere. Pe de altă parte, nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, deoarece a fost imediat preluat şi transportat la spital, dar un echipaj de poliţie se va deplasa la unitatea spitalicească, unde i se vor recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, subcomisar Cristian Şuţă. 

(Jurnal)