Un recidivist a fost arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție, intrând în casă peste mama și fratele său, amenințându-i cu bătaia 

0
442

 Un bărbat din Bolintin Vale a fost arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție şi a intrat în casă peste mama şi fratele său, amenințându-i cu bătaia! De precizat că  Individul este recidivist!

În luna iulie, polițiştii i-au întocmit dosar penal tot pentru amenințări, violență în familie şi încălcarea ordinului de protecție.

 La începutul acestei luni,  Poliția orașului Bolintin Vale  a fost  sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal la domiciliul mamei acestuia, doiciliată în aceeași localitate, Bolintin Vale.

      La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 1 august, ora 15.30, un bărbat, de 55 de ani, ar fi  apelat la  acte de violență, amenințând atât pe mama sa, cât și pe fratele său, aflați la domiciliu l acestora, creându-le o stare de temere.

      La data de 27 iulie, față de bărbatul în cauză  mai fusese  emis, de către polițiști, un ordin de protecție provizoriu, iar la data de 1 august, Judecătoria Bolintin-Vale a emis un ordin de protecție pentru 12 luni, cu obligația de a nu se apropia de mama sa, ordin pe care recidivistul l-a încălcat.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenintare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

     Ți tot la  data de 1 august, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, la data de 2 august, instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive.

(Jurnal)