Un rănit și pagube importante în urma unui incendiu, la Comasca

0
304

Un incendiu a izbucnit, azi-noapte, într-o gospodărie din localitatea Comasca. Pentru stingerea acestuia, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentul ui Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă (17 pompieri).


Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la o anexă în care se aflau un atelier de tâmplărie și un loc de depozitare, dar și la acoperișul casei învecinate, existând pericolul ca focul să se extindă.
Un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și capului. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD pentru acordarea primului ajutor, fiind transportat ulterior la spital.


În urma incendiului au ars anexa, pe o suprafață de aproximativ 160 mp, un autoturism (în totalitate), șapte păsări de curte, scule și accesorii folosite pentru prelucrat lemnul, aproximativ 10 mc de material lemnos și alte bunuri depozitate în atelier.
Un alt autoturism, aflat în apropierea anexei, a fost afectat de incendiu, în proporție de aproximativ 10%.
La casa vecină, aflată la mică distanță de anexă, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 10 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.