Un motociclist a fost grav rănit , sâmbătă la prânz, în impactul cu un autoturism, pe ”Șoseaua morții”!

0
668

Un motociclist, în vârstă de 24 de ani, a fost grav rănit în urma unui accident rutier ce s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, pe DN 6, denumităși ”Șoseaua morții”…

Drumul Național 6 pornește din București spre vestul României, trece prin Alexandria, Craiova, Filiași, Caransebeș, Lugoj și Timișoara.

Șoseaua are o lungime de 639 de kilometri, iar zeci de mii de șoferi experimentează în fiecare zi pericolul de a conduce pe un drum cu o singură bandă pe sens.

Evenimentul a avut loc la intrarea în localitatea Valea Plopilor județul Giurgiu), fiind implicate un autoturism și  motocicleta ce apare în una din imagini.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Drumul Național 6 candidează la nedoritul titlu de cel mai periculos drum din România. Șoseaua de peste 600 de kilometri are doar o singură bandă pe sens. Anul acesta, doar pe porțiunea care străbate județul Caraș-Severin, 20 de oameni au murit în accidente produse pe DN6.

 Depășirile inconștiente, șicanele în trafic și viteza excesivă contribuie și ele la această denumire de „Șoseaua morții”!

(Jurnal)