foto_103814Marți 26 iulie, în jurul orei 22.00, D. E., un bărbat de 40 ani, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, având permisul de conducere anulat din anul 2012, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe Drumul Județean 401A, în localitatea Cărpenișu, comuna Găiseni, județul Giurgiu, a acroșat cu partea dreaptă a autoturismului pe C. V., un bărbat de 51 ani, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, biciclist care se deplasa în aceeași direcție de mers.

            Din impact a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Universitar din București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații suplimentare.

            Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale i-au întocmit bețivului  un dosar penal în care se efectuează acum cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală gravă din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. 

(Jurnal)