Acasă Actualitate Un martor spune că mașina liderului ALDE, Daniel Chițoiu, a intrat pe...

Un martor spune că mașina liderului ALDE, Daniel Chițoiu, a intrat pe contrasens omorând doi oameni (VIDEO)

0
648

Noi imagini de la accidentul în care a fost implicat joi Daniel Chițoiu, pe Dealul Negru, au fost trimise de un cititor G4Media.ro care a fost martor la eveniment.

În filmuleț, un martor, șoferul care se afla chiar în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu, spune că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

Fostul ministru Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. Chițoiu conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Șoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, și o femeie de 73 de ani, pasageră în același autoturism au murit.

Fostul ministru Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. Chițoiu conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan.

Daniel Chiţoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, el prezentând un traumatism toracic suferit în urma accidentului rutier, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale.

Deocamdată, polițiștii nu au stabilit cine este vinovat de producerea accidentului. Informațiile inițiale arătau că șoferului din autoturismul Logan i s-a făcut rău și a intrat pe contrasens, însă în urma audierilor, unii martori au susținut că Daniel Chițoiu ar fi cel responsabil de producerea accidentului.

În aceste condiții, polițiștii vor face o expertiză pentru a stabili dinamica accidentului.

Daniel Chițoiu este un fervent susținător al ALDE Giurgiu, fost deputat USL – COLEGIUL III Giurgiu și fost susținător al lui Lucian Iliescu în perioada în care cei doi activau în PNL.

(Jurnal)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com