Un giurgiuvean, candidat PSD la primăria municipiului Piatra Neamț!

0
970

După ce a fost exclus din organizația județeană a PSD, ca urmare a unor neînțelegeri din perioada guvernărilor Grindeanu și Tudose, perioadă în care PSD s-a împărțit, la un moment dat, în două tabere (puciști și susținători ai lui Liviu Dragnea), Răzvan Cuc – deputat ales pe listele județului Giurgiu – a fost, aproape imediat, „înfiat” de organizația social-democraților din județul Neamț. Și, de atunci, nimic nu l-a mai legat (sau atras) de Giurgiu.

Recent, pe site-ul newsallert.ro, a apărut o știre ce face referire la deputatul giurgiuvean (nemțean, prin adopție) despre care nu s-a mai auzit nimic de o bună perioadă de timp: Răzvan Cuc este candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț!

Anunțul oficial a fost făcut vineri, 31 iulie 2020, pe pagina de facebook a organizației.

Răzvan Cuc vorbește despre ultimele luni petrecute ”aproape exclusiv în Piatra Neamț” dar, potrivit unor surse citate de newsallert.ro, acesta abia a mai venit de câteva ori în județul Neamț, în ultima perioadă.

Deputatul exilat de PSD Giurgiu la Neamț folosește, mai departe, aceleași clișee despre ”Piatra Neamț – Perla Moldovei, dar una neșlefuită” și încetarea dezvoltării din lipsa de interes a autorităților locale.

Deocamdată, Răzvan Cuc spune pe facebook că ”trăiește” tot la Giurgiu, orașul său natal, acolo unde nu mai este acceptat de organizația PSD. Deci nici măcar o minimă actualizare, măcar de formă, a profilului, că ar locui la Piatra-Neamț!

Că nu trăiește la Piatra-Neamț, nu o spune doar facebookul ci și realitatea. Răzvan Cuc a fost pasager prin județ, când era ministrul Transporturilor, și la câteva sindrofii în zona Târgu Neamț organizate de PSD.