Un giurgiuvean a vrut să se arunce de pe un bloc cu 8 etaje din  Municipiu chiar în ziua de Crăciun . Care a fost  cauza acestui gest…

0
813

Luni  25 decembrie, chiar  în ziua de Crăciun,  mare parte din maşinile de intervenţie ale ISU şi ale Poliţiei Giurgiu au fost angrenate într-un eveniment neaşteptat care a pus pe jar  cele două instituţii.

De unde a pornit totul? Conform surselor noastre de informaţie un interlop binecunoscut în municipiu, în urma unei  reglări  de conturi cu patronul unui local din Municipiu , a fost bătut de bodyguard-ul acestuia , fostă gardă de corp a primarului Lucian Iliescu. Dorind să se răzbune, el  s-a adresat Poliţiei care, cunoscând însă bine renumele personajelor implicate în acest conflict, nu l-au luat în seamă, după spusele celui agresat.

Decis să protesteze, victima agresiunii s-a urcat pe un bloc de 8 etaje din centrul oraşului, ce deţine la parter sucursala BRD Giurgiu, ameninţând că se va arunca dacă nu i se va rezolva solicitarea.

După tot acest circ care a ţinut blocate o sumedenie de echipe de intervenţii , interlopul a încuviinţat să coboare de pe bloc, predându-se organelor de ordine. Acestea l-au internat de urgenţă la un spital de boli nervoase din Capitală pentru a  se constata, din punct de vedere medical, starea sa psihică.  

 (Jurnal)