În  data de 12 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o drujbă din fața magazinului situat pe raza municipiului.

Astfel, în urma investigațiilor, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate în evidența operativă, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză este cercetat în mai multe cauze penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Cu ocazia audierii, bărbatul a recunoscut toate faptele comise, comunicând detalii cu privire la modalitatea de săvârșire a acestora, pe parcursul cercetărilor fiind recuperată și drujba sustrasă care a fost restituită persoanei vătămate.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Giurgiu ulterior, pe numele acestuia, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu dispunând luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.