În jurul orelor 7,15,astăzi, 25 martie, un cetățean a sesizat, prin 112, faptul că, la intrarea în municipiu, pe spațiul verde din imediata apropiere a bazinului de retenție ar fi cadavrul unui bărbat.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii giurgiuveni, care au constatat că, într-adevăr, era vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, cunoscut ca fiind un consumator de băuturi alcoolice. 

De altfel, polițiștii giurgiuveni îl identificaseră pe cetățeanul respectiv cu o zi înainte de producerea evenimentului, în stare de ebrietate, chiar întrebându-l dacă are nevoie de sprijin medical. Giurgiuveanul a refuzat însă acest aspect. 

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Poliției giurgiuvene, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, ambulanța solicitată să intervină neavând altceva de făcut decât să declare decesul. 

Persoana decedată avea familie, chiar soția fiind cea care l-a și identificat și care le-a declarat anchetatorilor că soțul său plecase, cu o zi mai devreme, la o lucrare (mai muncea cu ziua pe unde apuca), dar că nu s-a mai întors acasă. Femeia nu a intrat în panică, deocarece soțul său mai lipsea, nopțile, de la domiciliu. 

(Jurnal)