Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cercetează un bărbat de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, care, în perioada 07.04.2017 – 13.04.2017, în calitate de director al unei instituții deconcentrate, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a falsificat 18 documente în baza cărora, mai multe persoane fizice au realizat acte de comerț cu produse agricole.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals intelectual”, se arată într-un comunicat de presă transmis presei locale de către Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu.

Pe surse, se vehicula că este vorba despre unul dintre foștii directori al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu, L. F. 

Pentru o bună informare, am contactat unul dintre foștii directori ai instituției, care a declarat:

„Nu mi s-a adus la cunoștință niciun fel de acuzație și nu am fost chemat la nicio instanță judecătorească sau Parchet de pe lângă vreo judecătorie anume. Dacă aveam vreun document, vă trimiteam, nu e nimic de ascuns, justiția trebuie să își facă treaba dar nu mi s-a adus nimic la cunoștință”, a mai precizat persoana contactată.

De asemenea, contactată tot telefonic, noua conducere a Direcției a infirmat vreo legătură între fostul director al DSVSA Giurgiu și comunicatul polițiștilor giurgiuveni.

Reamintim că publicația noastră a scris, de-a lungul timpului, despre posibilele nereguli săvârșite, de către unii dintre angajații de la DSVSA Giurgiu.

(Jurnal)