Un giurgiuvean, fost consilier local, ne-a trimis un mesaj în care reclamă faptul că a fost nevoit să stea ore în șir la Serviciul de Urgență al Spitalului județean Giurgiu, vineri 5 iulie, pentru a i se face soției o injecție, aceasta fiind insulino-dependentă.

Sunt de la ora 10 cu soția la spital adusă de urgență după ce aseară a venit salvarea . O crasă nesimțire. Este și diabetică și până acum trebuia să facă două doze și să mănânce…”- scria vineri în mesajul său către redacția noastră, cetățeanul disperat.

Am luat de bună această sesizare cunoscând comportamentul social ireproșabil și seriozitatea celui ce ne-a solcitat sprijinul. Facem și noi această precizare sperând ca managerul spitalului să facă o mică anchetă și să afle de ce o asistentă care câștigă cât un profesor universitar , alături de un medic care încasează acum peste 15.000 de lei pe lună, se pot comporta în așa hal cu un pacient care nu venise acolo pentru vreo banală migrenă. Redacția stă la dispoziție cu numele și adresa celui ce ne-a relatat acest caz pe care îl expunem opiniei publice.