Un electrician plecat pe jos, noaptea, să remedieze o defecțiune s-a rătăcit în apropiere de orașul Mihăilești, în plin câmp. Intervenția celor de la ISU l-a salvat …

0
69

15895003_10206194737706525_4862466621247507125_n(1) În continuare cei mai solicitați în această perioadă rămân echipajele ISU . Așa se face că în dimineața zilei de joi, 12 ianuarie, o echipă de intervenție a  ISU Giurgiu au fost chemată  pentru a localiza o persoană ce se rătăcise între localitățile Mihăilești și Poșta. 

La scurt timp după intervenția echipajului persoana a fost găsită la ieșirea din orașul Mihăilești spre localitatea Drăgănescu, iar în clipa de față  află în afara oricărui pericol. El este un bărbat de 59 de ani din București, lucrător la un punct de furnizare a energiei electrice, al cărui punct de lucru se afla în această zonă, adică între localitățile Mihăilești și Drăgănescu.. După cum declara la primirea unei sesizări referitoare la faptul că există o defecțiune la un transformator electric , acesta a decis să intervună singur pentru a remedia defecțiunea. 

Afară fiind încă întuneric omul s-a rătăcit  și intrând în panică a sunat la 112 cerând ajutor. Echipajul ISU din Mihăilești a intrat imediat în alertă și s-au deplasat la locul indicat de cetățean, în jurul orei 7 dimineața ( 7.12), localizarea celui rătăcit făcându-se într-un timp record, după circa un sfert de oră.  Ea a fost ridicată cu un Duster și dusă în Mihăilești pentru a-și continua drumul către casă. Acțiunea s-a încheiat astfel, fericit , echipajul ISU din Mihăilești  retrăgându-se către subunitate.  La fața locului s-a aflat și un echipaj al IPJ Giurgiu. 

(Jurnal)