jardiniera-cauciucuriȘedința extraordinară a Consiliului Local Giurgiu, din data de 7 iulie, a inclus  pe ordinea de zi  3 proiecte de hotărâri, ce anterior nu fuseseră  aprobate de către aleșii locali (PNL și ALDE), pe motiv că documentațiile aferente nu sunt suficient de explicite.

Ședința a avut și o parte cu iz de anecdotă . Consilierul liberal, aviatorul Adrian Anghelescu, a dorit să afle cât au costat cauciucurile montate de cei de la Giurgiu Servicii Locale, pe post de jardiniere în municipiu, deși  – așa cum observau alți consilieri – se știa clar că această investiție a fost realizată de GSL în regie proprie, cu materiale reciclabile, în concluzie  costurile fiind minime. Ne întrebăm de ce consilierul Anghelescu nu a mers mai departe cu această curiozitate a sa întrebând dacă aceste cauciucuri sunt de vară sau de iarnă și de la ce firmă…

În final cele 3 proiecte au fost votate , fiind susținute de  consilierii ALDE, în condițiile în care documentația a fost între timp remediată.

(Teodora Nicolau)

 

1 COMENTARIU