La data de 10 iunie, ora 22:15, pe D.N.5, la km.49, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autovehicul, rezultând doar pagube materiale.

Conducătorul autovehiculului, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Daia, județul Giurgiu a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Chefliului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

    La data de 11 iunie, ora 2.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3, Poliție Rurală Bolintin Vale au depistat în localitatea Săbăreni, județul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, continuându-se cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului…

(Jurnal)