Un bunic din Slobozia a încercat să își abuzeze nepoata de doar 9 ani! Bărbatul a fost arestat!

0
833

Un lucru înfiorător s-a petrecut sâmbătă, 2 mai, în comuna Slobozia. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a încercat – se pare pe fondul consumului de alcool – să își agreseze nepoata în vârstă de doar 9 ani!

Despre eveniment, primarul comunei, Florin Gheonu, ne spunea:

„Din păcate, este adevărat. Culmea este că, deși era cunoscut ca un consumator de alcool, bărbatul nu ne-a mai creat probleme. Pe de altă parte, spune că nu își amintește ce s-a întâmplat sâmbătă…Mama fetiței era prin gospodărie, cu treburi…Sunt o familie de romi lingurari, stabiliți de ani buni în comuna noastră…Nu ne-au creat, așa cum vă spuneam, probleme, nu au mai avut de a face cu poliția. Acum este o anchetă în derulare, vom vedea ce se va întâmpla. Fetița a fost expertizată de medicii legiști, vom vedea ce se mai întâmplă”, a mai spus primarul Gheonu.

Pe de altă parte, mama copilei asupra căreia s-a încercat abuzul, a declarat, unui post de televiziune național, pe o filmare făcută cu camera ascunsă, că ea era cea care l-a surprins pe bunic (tatăl ei) peste fetiță, copila era speriată, plină de vânătăi, moment în care, după ce l-a izgonit pe bărbat, femeia și-a sunat fratele din Marea Britanie care, la rândul lui, a alertat autoritățile. Mai mult, aceeași femeie susține că, în urmă cu mulți ani, bărbatul ar fi încercat să o abuzeze chiar și pe ea!

Despre incidentul de sâmbătă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, au precizat:

La data de 3 mai a.c., Secția Nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că o tânăra de 9 ani din comuna Slobozia, județul Giurgiu, a fost agresată sexual de către bunicul acesteia, un bărbat de 51 de ani.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în după-amiaza zilei de 2 mai a.c., în jurul orei 16.00, în timp ce minora se afla la domiciliul său din localitatea Slobozia, în camera bunicului său, acesta ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

La data de 4 mai a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, procurorul adresându-se Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu a dispus față de acesta măsura arestării preventive pe o perioada de 30 de zile.

Polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.”, se mai arată în informarea polițiștilor giurgiuveni.

(Jurnal)