joi, februarie 9, 2023
Acasă Actualitate Un bărbat din Mihăilești, înarmat cu o sabie, a ameninţat cu moartea...

Un bărbat din Mihăilești, înarmat cu o sabie, a ameninţat cu moartea mai mulţi localnici din oraș și pe cumnata sa. Polițiștii au fost obligați să facă uz de armă…!

0
456

 O localitate  din județul Giurgiu a  devenit,  chiar din debutul acestui an,  teatrul de desfășurare a unor scene de o violență maximă…Un astfel de eveniment s-a întâmplat  în aceste zile pe străzile oraşului Mihăileşti din județul Giurgiu.

Un bărbat înarmat cu o sabie a ameninţat cu moartea mai mulţi localnici  distrugând  capota unei maşini, după care a urcat  la volanul unui autoturism şi a  plecat într-o cursă nebună,  încheiată abia după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă asupra sa, inclusiv în roţile maşinii.

Individul a fost oprit în timp ce se îndrepta către casa fostei sale cumnate pe care o ameninţase cu moartea în urmă cu doar câteva zile. A fost nevoie – așa cum menționam –  de 7 focuri de armă ca poliţiştii să-l poată imobiliza pe bărbat. Ei au tras două focuri de armă în plan vertical şi alte 5 în roţile maşinii pentru a-l putea opri pe agresor.

Femeia a depus ulterior plângere ( în perioada sărbătorilor ), declarând  poliţiştilor că a primit un apel de la agresor în care a fost ameninţată cu moartea.

Un alt apel la 112 a venit din și partea unui bărbat din acelaşi oraş care le-a spus agenţilor că a găsit maşina distrusă şi că agresorul l-a ameninţat cu o sabie.

Bărbatul ce se pare că ar avea probleme psihice și că a mai fost internat în trecut, se află acum în custodia poliţiştilor. El este cercetat  pentru agresiune, ameninţare cu moartea și tulburarea ordinii publice.

(Jurnal)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com