Un bărbat din Buturugeni a fost reținut de poliție pentru săvârșirea a 3 infracțiuni, printre care și agresarea unui copil de 11 ani!

0
174

La data de 22 septembrie, ora 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Mihăilești, au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Buturugeni, cu privire la faptul că, fiul său, de 11 ani ar fi fost agresat fizic, la școală, de către un bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit faptul că, în timp ce tânărul se afla la școală, un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Buturugeni, a coborât din mașină și l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind unitatea de învățământ, la volanul autoturismului.

La data de 25 septembrie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere a fost reținut, pentru 24 de ore.

(Jurnal)