Un autoturism a ars complet după ce şoferul a turat motorul pentru a putea ieşi de pe un câmp. Din cauza  scânteilor  produse prin eșapament, vegetaţia uscată s-a aprins repede cuprinzând suprafața de teren pe care se afla mașina…

ISU Giurgiu a fost anunţat, prin 112, că un autoturism a luat foc în  apropierea localităţii Sterea, comuna Clejani. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de intervenţie Roata de Jos cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Din spusele fiului proprietarului, acesta rămânând cu maşina înţepenit pe câmp, a turat-o – cu scopul de a o debloca – până când vegetaţia din jur s-a aprins din cauza fumului şi flăcărilor evacuate pe toba de eşapament a maşinii, ulterior, fiind doar un pas până ce flăcările au cuprins autoturismul. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale”, a informat ISU Giurgiu.

Cei doi bărbaţi care se aflau în maşină, proprietarul şi fiul acestuia, au reuşit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor, însă autoturismul a ars aproape în totalitate.

De precizat că la locul incendiului au acţionat patru subofiţeri pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

 (Jurnal)