Cu doar opt minute înainte de orele prânzului, pompierii giurgiuveni au fost solicitați la un incendiu de casă, pe un singur nivel, în comuna Vedea. Acolo au găsit o bătrână în vârstă de 80 de ani, care prezenta arsuri de gradul doi pe față și pe mâini, și căreia ambulanța SMURD venită de la Giurgiu i-a acordat primul ajutor. Din fericire, nu există pericol de propagare al incendiului, acesta fiind , pentru început, ținut sub control, fiind lichidat câteva zeci de minute mai târziu. Din primele informații, incendiul a izbucnit la un coș de fum, și se manifesta la camera de locuit în care se afla bătrâna. Din cercetările pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un aragaz lăsat nesupravegheat.

Câteva minute mai târziu, pompierii giurgiuveni au fost din nou alertați, pentru a interveni la un accident rutier, cu trei victime conștiente, însă încarcerate, accident produs la ieșirea din municipiul Giurgiu spre Slobozia. Evenimentul s-a produs chiar în fața celei de-a doua autospeciale de stingere cu apă și spumă ce se deplasa la intervenția de la Vedea, echipajul de pompieri fiind primii care au intervenit.

La acest moment, atât bătrâna din Vedea, cât și cei trei răniți din accidentul din apropiere de Slobozia, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

(O.C.)