ULTIMA ORĂ! Gigi Ştefan, vicepreşedinte la ALDE Giurgiu

0
1353

Fostul lider al organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan a devenit, de astăzi, 2 noiembrie, membru al ALDE Giurgiu. Urmează, conform celor afirmate de preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE, Toma Petcu, să fie validat de către Biroul Teritorial Judeţean şi, totodată, să fie numit în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, funcţie pe care o va ocupa până la alegeri.

„Este un câştig pentru organizaţia noastră,faptul că, iată, un al doilea fost preşedinte al PNL ni se alătură, după Vasile Mustăţea. Îl ştiu de la venirea sa în Giurgiu, a preluat şi condus o organizaţie grea, şi-a asumat rezultatele de la alegeri. Am fost competitori, dar acum suntem o echipă. Uşor, uşor, ne apropiem tot mai mult de dezideratul de a deveni a doua forţă politică a judeţului. Din păcate, PNL a gonit oameni de foarte bună calitate, profesionişti, în favoarea unor persoane fără pic de profesionalism pe domeniile pe care sunt numite. Conducerea lor se bazează pe o strategie de scandal, de folosire a formaţiunii politice pentru răfuieli personale”, declara, în conferinţa de presă de joi, 2 noiembrie, Toma Petcu, liderul ALDE Giurgiu.

La rândul său, proaspătul membru al Liberalilor şi Democraţilor Europeni, Gigi Ştefan, declara:

„Nu a fost uşor să mă decid să vin în ALDE, având în vedere că ultimii patru ani au însemnat doar muncă, implicare şi sacrificii pentru PNL Giurgiu. Dar, după alegerile interne de astă-primăvară, eu unul nu mă mai regăsesc în actualul PNL. Permanent eu mi-am dorit să fiu în Giurgiu, am spus-o mereu că eu iubesc Giurgiul şi pe giurgiuveni, iar revenirea mea în oraş şi în judeţ, alături de ALDE, este un motiv în plus pentru mine de a demonstra că încă am capacitate de muncă şi mai am ceva de spus. Mă simt bine în ALDE, mai cu seamă că, timp de patru ani, am lucrat alături de domnul Tăriceanu. Venirea mea alături de ALDE sper să fie un plus valoare, să ajungem, într-adevăr, a doua forţă politică, mai cu seamă că echipa de aici este una unită, cu o atitudine şi un comportament diferit faţă de alte forţe politice”, a încheiat Gigi Ştefan.

Transferurile din politica giurgiuveană, către ALDE, nu se vor încheia aici, preşedintele Toma Petcu declarând că mai sunt persoane importante, care se vor alătura echipei conduse de el în perioada următoare.  

(Anna Lincă)