În urmă cu două zile, poliţiştii de frontieră au fost alertaţi, de către un cetăţean, că în zona Ostrovului Cama Dinu s-ar afla un cadavru al unei persoane. Aceştia au început căutările şi, după aproape două ore şi jumătate de la anunţ, au reuşit să îl găsească şi să îl predea, împreună cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, serviciului de medicină legală.

Între timp, poliţiştii de la IPJ Giurgiu au demarat cercetările pentru identificarea bărbatului, deoarece asupra acestuia nu s-au găsit documente sau altceva care putea duce la identificarea acestuia.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, ne-a precizat că s-a reuşit identificarea bărbatului găsit în Dunăre.

„Este vorba despre un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani, care a fost dat dispărut încă din data de 16 mai 2017, deci de acum o lună de zile, se pare după ce a plecat la pescuit. Informaţiile acestea ne-au fost furnizate de autorităţile bulgare. Încă nu putem spune nimic despre cauza morţii”, ne-a mai declarat Cornel Vasilache.

(Jurnal)