Trei zile, peste 40 de intervenții ISU în județ

0
216

masina-pompieri-hotel-caroConform unui comunicat al celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu, transmis presei locale, în cele trei zile ale week endului s-au înregistrat un număr de 41 de intervenții ale pompierilor giurgiuveni. Cum era de așteptat, cele mai multe intervenții, 32 la număr, au fost intrevenții ale SMURD. Din „gama” de solicitări nu au lipsit intervențiile la incendii, sprijinul pentru Serviciul Județean de Ambulanță sau accidentele rutiere. 

Un caz  aparte l-a constituit intervenția la sesizarea unui miros puternic de gaze în municipiu, intervenție făcută în data de 30 iulie. La sosirea la fața locului, pompierii giurgiuveni au identificat, într-o baracă situată în spatele blocului unde se simțea mirosul de gaze, un moped care prezenta scurgeri de combustibil din rezervor. 

De remarcat este faptul că, odată cu vremea bună, au fost reluate lucrările în câmp, și, odată cu acestea, au reînceput incendiile de vegetație uscată. În cele trei zile de week end, pompierii giurgiuveni au intervenit la trei asemenea cazuri, incendii care s-au înregistrat în localitățile Cosoba, Cartojani și Roata de Jos. 

(Jurnal)