Trei sute de locuri scoase la concurs pentru tinerii ce vor să urmeze școala de subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă

0
445

Un  număr de 300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor care își doresc să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești.

În sesiunea aprilie – iunie 2023 au fost scoase la concurs 275 de locuri de subofițer de pompieri și protecție civilă și 25 de locuri de maistru militar auto.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, până în data de 5 mai  2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@isugiurgiu.ro.

𝗖𝗮𝗹𝗲𝗻𝗱𝗮𝗿ul  𝗮𝗱𝗺𝗶𝘁𝗲𝗿ii:

 20 aprilie – 05 mai – depunerea cererilor de înscriere (online);

15 mai – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;

15 mai – termenul pentru depunerea documente în vederea constituirii dosarului de recrutare;

19 – 24 mai – evaluarea performanțelor fizice;

27 mai – susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor;

31 mai – 29 iunie – examinare medicală.

ATENȚIE: 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗲𝗹𝗶𝗴𝗶𝗯𝗶𝗹𝗶 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝗶̂𝗻𝗰𝗮𝗱𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝗰𝗼𝗮𝘀𝗲 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀, 𝗶̂𝗻 𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗲𝗮 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗿𝗲𝘀𝗰𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗻𝗼𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲.

Puteți opta și pentru cele 200 de locuri existente în cadrul academiilor sau școlilor militare ale Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne.

𝗠𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 pe :  bit.ly/Admitere_Scoala_de_Pompieri