Trei persoane rănite într-un accident din Oinacu

0
970

Polițiștii efectuează cercetări după ce trei tineri au fost răniți ușor în urma unui accident rutier, care a avut loc în comuna Oinacu, din județul Giurgiu.

 Sâmbătă, 5 mai a.c., în jurul orei 14.00, o tânără de 18 ani, din municipiul  Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primarului, din localitatea Oinacu, județul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe drumul prioritar, condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Giurgiu, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului „Cedează trecerea” și neacordării priorității de trecere autoturismului.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a altor două persoane, ocupante ale autoturismul acesteia, cu vârstele de 12 respectiv 14 ani, din municipiul Giurgiu, care au fost transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat, fiind conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.