Trei persoane au fost rânite duminică, 13 iunie, intr-un grav accident de circulație care a avut loc în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu.

0
82

O femeie a fost găsită încarcerată de salvatorii sosiți la față locului.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară, prin 112, să intervină în localitatea Bolintin Vale în urmă producerii unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. Echipajele de intervenție au constatat că accidentul a avut loc între două autoturisme în care se aflau trei persoane”, a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit acesteia, o femeie, în vârstă de 27 de ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost găsită încarcerată și a fost extrasă de pompieri din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Atât această, cât și șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 31 de ani erau conștienți. În stare de conștientă era și șoferul celeilalte mașini, o femeie în vârstă de 50 de ani, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate în accident au fost transportate de echipajele SAJ la spitale din București, a precizat sursă citată.

În continuare, echipajele de pompieri au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea carosabilului, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

(Jurnal)