Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Giurgiu au pus în aplicare, trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Giurgiu pe numele a trei persoane din județul Giurgiu, două fiind condamnate la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și una pentru ucidere din culpă.

Astfel, la data de 22.03.2019 polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au organizat si executat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite, ocazie cu care au depistat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Giurgiu,  județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat și o femeie de 40 de ani, din  municipiul Giurgiu, condamnată la 4 ani și 6 luni închisoare, tot pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat, conform Mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Giurgiu.

De asemenea, tot vineri 22 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în cadrul unei acțiuni specifice, organizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, un bărbat de 46 de ani din  comuna Băneasa, județul Giurgiu, condamnat la 2 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, conform Mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Giurgiu.

Condamnații au fost conduși la sediul I.P.J. Giurgiu, unde au fost întocmite dosarele de penitenciar, fiind ulterior depuși la Penitenciarul Giurgiu.