Deși anotimpul rece e pe sfârșit, totuși rău-voitorii nu se lasă convinși. Astfel, fac tot ce pot să mai scoată, în prag de vreme caldă, un ban necinstit din lemne furate din te miri ce locuri.

Astfel, în aceste zile, jandarmii giurgiuveni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor contravenționale și penale săvârșite în domeniul silvic. În urma unei astfel de misiuni, astăzi, 11 martie a.c., au fost confiscați peste 2 metri cubi de lemne de foc.

În acest caz, jandarmii au suprins două persoane care transportau cu ajutorul unei autoutilitare și ofereau spre vânzare lemne pe raza localității Mihăilești, deși avizul de însoțire a transportului de material lemnos nu era completat corespunzător.

Pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul silvic, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, iar lemnele de foc din specia cer au fost confiscate și predate în custodia cantonului silvic Mihăilești.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Tincu, cu 2 metri cubi de lemne de foc nu castigi nici de paine pentru familie. Asta este o mica gainarie a unui compatriot care nu are nici o alta sursa de venit. 2 metri cubi de lemne de foc ii transporti cu un papuc. Cum fac cei mai multi oameni cu capul pe umeri, intoarce spatele cand trec amaratii astia si opreste-i pe aia cu camionul de 40 tone. (e mai greu ca aia dau milionul la control!)