Impactul dintre două autoturisme a dus la producerea unei tragedii pe DN5, în zona localității Daia. O femeie, din primele informații cetățean bulgar, și-a pierdut viața în acest eveniment.

Iată, mai jos, informațiile oferite de ISU Giurgiu cu referire la acest accident:

„Sunt 4 persoane și 2 auto implicate, o dubă și un VW Golf 4. O persoană decedată la sosirea echipajelor.
Forțe și mijloace mobilizate la fața locului: Descarcerarea ușoară și 1 ASAS din cadrul Detașamentului Giurgiu cu 8 subofițeri și 5 echipaje aparținând SAJ Giurgiu. 2 persoane sunt încarcerate (se acționează pt extragerea lor), iar cea de-a 4-a victimă se afla în amb. SAJ, acordându-i-se primul ajutor medical.”

Referitor la acest incident, reprezentanții IPJ Giurgiu au precizat:

„Azi, ora 17.45, pe DN 5, km 52+600, un autoturism condus de către un cetățean bulgar, în timp ce conducea, a pierdut controlul autoturismului și a intrat lateral într-un auto de transport persoane, condus de către un barbat de 44 de ani, din comuna Chiajna, judetul Ilfov.
În urma evenimentului rutier, au fost rănite doua persoane, respectiv conducătorul bulgar și un pasager care se afla în mașină cu acesta și o persoană decedată, pasager al aceluiași autoturism (toți trei cetățeni bulgari).
Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Este blocat sensul spre Giurgiu dinspre București. Se circulă alternativ dirijat pe o banda.”

Din cele declarate de martori, femeia care a murit, soția șoferului autoturismului VW Golf, ar avea circa 60 de ani, iar în urma impactului deosebit de violent i-ar fi explodat, literalmente, capul.

Știre în curs de actualizare.