Publicația noastră a scris de nenumărate ori despre cheltuielile inutile făcute cu transformarea Străzii Gării într-o zonă pietonală, pe care cu toții am înțeles că la vremea aceea a fost un gest menit să ofere sume de bani oamenilor din anturajul fostului primar al Municipiului, Lucian Iliescu.

De atunci Strada Gării a mai intrat o dată în reamenajare, fiind deschisă traficului, devenind pentru giurgiuveni un fel de..” nici cal nici măgar”!

Având în vedere problemele apărute pe  această arteră, din cauza deteriorării pavajului, Primăria a hotărât ca traficul rutier să fie din nou  restricționat, începând de astăzi, 24 ianuarie, 2021, până când vor fi dispuse noi ordine.

Direcția Poliției Locale va asigura respectarea intervalelor orare pentru aprovizionarea și accesul chiriașilor și a reprezentanților societăților riverane. Din păcate strada Gării, arată în prezent de parcă  șinele  tancurilor  ar fi  călcat pe acolo.

Este greu de înțeles ce echipe de profesioniști  au lucrat  (nu cu mult timp în urmă), la reabilitatea străzii, pentru a fi redată  circulației, căci este imposibil de crezut că o  societate cu oameni calificați ar fi putut realiza o astfel de lucrare. Cu ocazia acestei noi restricții vor trebui reînnoite marcajele și  panourile cu semne ale Poliției Rutiere…Altfel spus, ”alți bani, altă distracție!”

În mod normal firma constructoare cât și cei care au făcut recepția acestei mizerabile lucrări ar trebui să plătească toate  reparațiile  ce urmează a fi acum efectuate, ba chiar în plus ar trebui să achite și o sumă considerabilă pentru prejudiciile create acestei comunități, Strada Gării făcând parte din patrimoniul urbanistic al acestui oraș. Un reper istoric de care nimeni nu ar fi avut dreptul să își bată joc în așa hal…

(City ZEN)