Toate drumurile judeţene sunt restricţionate! Direcţia Judeţeană de Drumuri acţionează pentru redarea circulaţiei publice

0
341

Din cauza viscolului, dar şi a cantităţii importante de zăpadă căzute în ultimele 24 de ore, Direcţia Judeţeană pentru Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu (DJADJCT) a luat decizia ca, până la remedierea situaţiei, să restricţioneze circulaţia pe drumurile judeţene pe care acţionează pentru deszăpezire.

După cum ne preciza Marius Olteanu, directorul DJADJCT Giurgiu, la acest moment se acţionează cu toate cele 11 utilaje din dotarea direcţiei, pe toate drumurile judeţene din sudul judeţului.

„Fac şi pe această cale un apel către toţi şoferii, să înţeleagă că restricţiile nu le impunem de dragul restricţionării, ci pentru că avem nevoie de siguranţă în intervenţii. Dacă rămâne un autoturism blocat în nămeţi, ne încurcă şi nouă posibilitatea de a acţiona. Singurele autovehicule cărora li se permite accesul sunt cele speciale – pompieri, ambulanţă, poliţie – sau mijloacelor de transport, acolo unde acest lucru este posibil. În rest, nu sunt probleme, am discutat cu toţi primarii, şi sunt aprovizionaţi cu tot ce trebuie pentru cele două-trei zile de cod portocaliu sau galben”, a mai precizat directorul Marius Olteanu.

(Jurnal)