TNL Giurgiu este alături de președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, la alegerile pentru conducerea națională a partidului

0
369

Ne aflăm cu puțin timp înainte de alegerile pentru conducerea națională a Partidului Național Liberal. Printre cei care vor candida pentru un important post (cel de prim-vicepreședinte) este și liderul organizației județene a PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu! 

Crescut în PNL, îmbrățișând de tânăr ideile liberale, Dan Motreanu este omul care poate aduce plus valoare partidului, așa cum a făcut-o în Giurgiu. De la venirea sa la conducerea PNL Giurgiu a făcut ca echipa de liberali giurgiuveni să devină cea mai puternică la nivel național, prin obținerea celor mai bune scoruri la alegerile din 2020 (cele locale și parlamentare). 

Om de echipă, un veritabil profesionist, Dan Motreanu a sprijinit și încurajat tinerii din organizație să se implice în viața politică, să își spună părerile și să aibă un cuvânt de spus în organizație. Ne-a sprijinit pe noi, cei din Tineretul Național Liberal – Giurgiu, în implementarea unor proiecte importante pentru tinerii giurgiuveni. Ne-a sprijinit și a făcut permanent lobby ca tinerii capabili ai organizației să obțină posturi importante, promovând valoarea și meritocrația. 

Pentru toate cele enumerate mai sus, TNL Giurgiu este alături de președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, susținându-l în totalitate pentru accederea în funcția de prim-vicepreședintele PNL, convinși fiind de faptul că un om de valoare, un om de echipă și un lider adevărat poate face și pentru PNL ceea ce a făcut pentru organizația Giurgiu, pe care a construit-o aproape de la zero, aducând-o acum în postura de cea mai bună organizație liberală din țară”, precizează președintele tinerilor liberali giurgiuveni, Adrian Chiran, într-un comunicat de presă.

(Adrian Chiran, președinte TNL Giurgiu)