Astăzi, în sala de spectacol a Centrului Cultural Local „Ion Vinea”, organizaţia judeţeană de tineret a PNL Giurgiu şi-a ales conducerea pentru următorii ani.

Singurul candidat la cea mai importantă funcţie a fost Adrian Chiran, cel care, de altfel, a şi obţinut voturile colegilor de partid.

„Ne dorim să demonstrăm că şi noi, tinerii, suntem capabili de a avea un cuvânt de spus, mai ales că noi suntem baza cea mai importantă pentru fiecare tur de scrutin în care formaţiunea politică pe care o reprezentăm este organizată. Vă cer votul pentru a vă demonstra că ne putem implica şi altfel în politică decât până acum, că nu suntem doar persoane de umplutură în echipele de campanie”, afirma, de la pupitru, candidatul Adrian Chiran.

Prezenţi, alături de tinerii liberali, au fost şi reprezentanţi ai seniorilor: preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Giurgiu, Noruţ Stănişteanu, precum şi preşedintele organizaţiei municipale, Marian Măroiu.

„Sunteţi viitorul nostru, trebuie să înţelegeţi acest lucru. Important pentru noi, ca organizaţie mare, este ca voi, tinerii, să ne fiţi aproape. Alegându-vă conducerea, demonstraţi că suntem o organizaţie capabilă să preia frâiele puterii oricând”, spunea Marin Anton.

La rândul său, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Noruţ Stănişteanu, le spunea tinerilor liberali:

„Am pornit, cu toţii, de acolo de unde sunteţi acum, dumneavoastră. Important este să simţiţi ca nişte liberali adevăraţi, ceea ce nu mă îndoiesc, şi să conştientizaţi importanţa pe care o aveţi pentru organizaţia noastră. Sunteţi pepiniera din care, peste un an sau doi, vom alege viitorii reprezentanţi în consiliile locale sau judeţene şi, de ce nu, poate chiar vă veţi regăsi, cei mai merituoşi, pe listele pentru alegerile parlamentare. Mi-aş dori să găsesc cât mai mulţi tineri entuziaşti ca dumneavoastră pe aceste liste”, spunea Noruţ Stănişteanu.

„Vă doresc, dragi tineri,  mult succes în cariera politică pe care o începeţi, unii dintre dumneavoastră astăzi, alţii aveţi ceva vechime. Oraşul şi judeţul Giurgiu au nevoie de oameni capabili, tineri, cu mult curaj, aşa cum sunteţi cei din această sală, de aceea sunt sigur că viitorul Partidului Naţional Liberal, cel puţin la Giurgiu, este asigurat!”, a precizat şi liderul organizaţiei municipale a PNL, Marian Măroiu.

După numărătoarea voturilor, cu 96 de voturi pentru din 100 valabil exprimate, a fost ales ca lider al organizaţiei judeţene a Tineretului Naţional Liberal Giurgiu, Adrian Chiran.

(Jurnal)