Teatrul din Giurgiu vine în sprijinul cetățenilor care au nevoie de ajutor  

0
170

La ediţia a 17-a a campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti!”, organizată de Uniunea Teatrală din România, s-au înscris 18 teatre din Bucureşti şi 31 din ţară. , inclusiv teatrul ”Tudor Vianu” din Giurgiu.

Realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, Campania vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire.

„În urma apelului nostru, 18 teatre din Bucureşti şi 31 teatre din ţară au programat deja pe tot parcursul lunii martie, şi nu numai, spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă”, potrivit unui comunicat transmis de UNITER.

Spectacolele programate în Bucureşti vor debuta pe pe 1 martie, în timp ce în ţară, reprezentaţiile vor începe pe 4 martie

Teatre din Miercurea-Ciuc, Suceava, Brăila, Galaţi, Timişoara, Botoşani, Cluj-Napoca, Sfântu-Gheorghe, Piatra-Neamţ, Craiova, Arad, Giurgiu, Iaşi, Sibiu, Ploieşti, Râmnicu-Vâlcea, Satu Mare, Târgovişte, Târgu-Jiu participă în Campanie.