După ce a transmis un mesaj „de dragoste” Uniunii Europene prin intermediul unui banner afișat pe clădirea Primăriei din comună și după ce a intrat „în gura presei” cu îmbrățișările acordate cu dragoste locuitorilor din Ogrezeni, în timp ce împărțea pungi cu alimente în perioada Sărbătorilor Pascale (care, anul acesta, au picat în plină pandemie de COVID 19), primarul Jean Jipa a dispărut, de câteva zile, din peisajul public, pe la colțuri zvonindu-se că ar fi fost infectat cu COVID 19.

Surse din comuna Ogrezeni spun că, de fapt, de vreo două luni nu ar mai fi trecut pe la biroul din Primărie, toate documentele fiind semnate, conform acelorași surse, de către o anume Mihaela, angajată pe post de secretară, și contrasemnate de nașa primarului, contabila primăriei.

Mai mult, aceleași surse spun că un consilier local chiar ar fi fost confirmat pozitiv la COVID 19.

Doar că problemele din Ogrezeni nu se opresc aici. De când nu a mai fost văzut prin primărie, oamenii spun că Jean Jipa și-ar fi pus la punct campania electorală, în care i-ar folosi pe cei doi paznici de noapte ai Primăriei.

„Ei, paznicii, noaptea păzesc primăria și ziua sunt exploatați de primar prin gospodăriile oamenilor, ba să le tundă iarba prin grădini, ba să le taie lemnele, ba să folosească buldo-excavatorul primăriei în interesul celor apropiați lui. Ca un ultim exemplu, cei doi paznici, au prestat munci prin gospodăriile unui domn Toma, altuia Cercel și prin Balașoieni”, au precizat sursele noastre. Buldoexcavatorul despre care vorbesc sursele a fost, de altfel, una din piesele principale ale unui clip devenit viral pe internet, în care primarul, echipat la „patru ace”, cu o drujbă în mână, coboară din utilajul amintit și începe să dea indicații cu privire la construirea unui țoclu de gard…

Din informațiile primite chiar de la Primăria Ogrezeni, într-adevăr, un consilier local, asistent medical la Spitalul Orășenesc Bolintin Vale a fost confirmat pozitiv la COVID 19. În ceea ce-l privește pe primarul Jean Jipa, oficialii Primăriei au infirmat zvonul privind infectarea acestuia cu noul coronavirus.

(Jurnal)