Încă un parlamentar român a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit informațiilor Digi24. Este vorba despre Bogdan Huțucă, deputat și președintele PNL Constanța, cel care dimineață a anunțat că senatorul PNL Vergil Chițac a fost testat pozitiv.

Filiala PNL Constanța înregistrează al doilea caz de coronavirus, arată sursele Digi24. Nu se știe deocamdată cum s-a infectat deputatul Huțucă cu COVID-19.

„Fac un apel către toți prietenii și cunoscuții mei, să respecte cu strictețe tot ceea ce solicită Ministerul Sănătății pentru că doar astfel ne protejăm pe pe noi și pe familiile noastre. Oricâte măsuri ar lua un Guvern, orice Guvern, din orice țară, dacă noi nu respectăm sfaturile, epidemia se propagă foarte repede cu costuri umane ridicate. Țări mult mai bine pregătite decât noi, cu sisteme de sănătate mult mai performante, au fost pur și simplu zdruncinate de această criză. Haideți să luăm această criză foarte în serios”, scria Bogdan Huțucă, în urmă cu două zile, pe pagina de Facebook.